Toyota "gasi" neke modele, ali i najavljuje nove

Japanska Toyota ima velike planove u reorganizaciji svoje ponude u Severnoj Americi za naredne godine.

Podeli

Iz Toyote je najavljeno gašenje nekih modela, gde su pre svega ugroženi sedani i kabrioleti, ali to ne znači da će imati ograničenu ponudu.

Naprotiv, iz japanske kompanije su najavili lansiranje čak 31 potpuno novog, redizajniranog ili "osveženog" modela u Severnoj Americi u naredne tri godine.

Dok će iz ponude najverovatnije ispasti Prius C, , Toyota 86, Yaris i SUV Sequoia, zbog slabe prodaje, očekuju se osveženja u vidu Supre i RAV4 nove generacije.

Osim toga, Toyota se u Severnoj Americi fokusira i na ekološke modele, pa će tako više od 15% ponude biti hibridi, PHEV i vozila na vodonične gorivne ćelije.

Vesti

Naručite svoju verziju Opela "120 years"

Opel će proslaviti 120 godina proizvodnje automobila u 2019. i istovremeno 120 godina inovativnih tehnologija koje je proizvođač učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela "Budućnost pripada svima".

Vesti petak 30.11. 13:00 Komentara: 5

Toyota Safety Sense za tri godine u 10 miliona vozila

Toyota Motor Corporation je objavila da je ukupan broj vozila opremljenih sa Toyota Safety Sense - paketom aktivnih sigurnosnih tehnologija, kreiranih sa ciljem da pomognu u sprečavanju ili ublažavanju sudara u različitim situacijama u saobraćaju - na globalnom nivou dostigao broj od 10 miliona, samo nakon tri i po godine od njegovog lansiranja, 2015. godine.

Vesti petak 30.11. 09:00 Komentara: 7
strana 1 od 86 idi na stranu