Nova Toyota Corolla Hybrid FOTO

Toyota je na aktuelnom sajmu automobila u Parizu predstavila novu Corollu Hybrid u hečbek i karavan varijanti.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

17:30

Nova Toyota Corolla Hybrid FOTO
Toyota Corolla Hybrid - heèbek (Foto: Newspress)

Toyota je odlučila da od 2019. ukine oznaku Auris za svoje kompaktne modele na evropskom tržištu, pa će se nova generacija ovog automobila, koja je predstavljena na ovogodišnjem sajmu u Ženevi, ponovo zvati Corolla u svim karoserijskim oblicima.

Na auto-salonu u Parizu, koji se završava u nedelju 14. oktobra, premijeru je imala Corolla Hybrid u hečbek i karavan verziji.
Toyota Corolla Hybrid - karavan (Foto: Newspress)
Toyota je odlučila da fokus nove generacije svog najprodavanijeg modela u istoriji čine hibridne verzije, pa je na debiju ponudila samo jednu varijantu sa konvencionalnim motorom – model sa 1.2 litarskim turbo benzincem sa 116 ks.

Sa druge strane, kupci će moći da biraju između dve hibridne opcije. Slabija sa 1.8 litarskim benzinskim agregatom i 122 ks (91 kW) i jača sa 2.0 litarskom benzinskom jedinicom i 180 ks (134 kW).
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress
Foto: Newspress

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: