Pariska premijera: Lexus RC za 2019.

Japanski proizvođač izložio je na auto-salonu u Parizu restilizovani kupe RC.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 07.10.2018.

15:00

Pariska premijera: Lexus RC za 2019.
Foto: Newspress

Lexus RC imao je premijeru još 2013, na sajmu automobila u Tokiju, pa je došlo vreme za restilizaciju ovog kupea. Promene na spoljašnjosti nisu velike, a prvo što se primećuje su nova LED dnevna svetla koja su sada integrisana u glavne farove.

Diskretno je redizajnirana i maska hladnjaka, ali njen karakteristični oblik nije promenjen.
Foto: Newspress
Sportskija verzija RC F Sport imaće takođe novu masku koja svojom specifičnom mrežastom strukturom prati ostale Lexus F Sport modele.

Što se tiče unutrašnjosti, RC je dobio novi analogni sat u putničkoj kabini poput onog iz Lexusa LC.

U ponudi je 7 dezena enterijera u kombinaciji sa 11 boja karoserije, među kojima je i nova “Mustard Yellow” nijansa žute.
Foto: Newspress
Motorizacija je nepromenjena, ali Lexus tvrdi da je kod 2.0 turbo benzinca unapređen odziv na papučicu "gasa", pa automobil bolje ubrzava.

Japanski proizvođač saopštio je da su izvršena fina podešavanja oslanjanja koje je sada tvrđe i pogodnije za sportsku vožnju.
Foto: Newspress

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: