Stiže nova Mercedes B-klasa VIDEO

Mercedes-Benz predstaviće danas javnosti novu generaciju svoje B klase.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.10.2018.

09:00

Stiže nova Mercedes B-klasa VIDEO

U najavnom videu objavljenom dan uoči premijere Mercedes je otkrio da njegov MPV model deli unutrašnjost sa novom A-klasom.

Od LED ambijentalnog osvetljenja do dizajna ventilacionih otvora, sve je značajno inspirisano enterijerom dve verzije A-klase, hečbekom i sedanom.

Vidi se MBUX multimedijalni sistem sa dva 10,25-inčna ekrana, a s obzirom na tip vozila Mercedes naglašava i prilagodljivost zadnje klupe na kojoj se sva tri sedišta mogu zasebno preklapati.

Što se tiče pogona, nema zvaničnih detalja, ali je sigurno da neće imati električni pogon, koji je rezervisan za Mercedesov električni podbrend pod nazivom EQ i model EQ B.

B-klasa će biti treći Mercedesov kompaktni automobil nove generacije, a u narednim godinama se očekuje dodatnih šest.

Između ostalih novi CLA, GLA i GLB, kockasti krosover koji bi trebalo da nudi sedam sedišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: