Videli smo Putinovu, a kako izgleda Trampova "Zver"? VIDEO

Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

20:00

Videli smo Putinovu, a kako izgleda Trampova
Foto: Screenshot/YouTube/THEMAJESTIRIUM1

Pre nekolimo meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu "mašinu" ima i Donald Tramp.

U nedelju je stigao u Njujork gde je na ulicama Menhetna prvi put viđena u javnosti njegova nova "Zver", Cadillac baziran na modelu CT6.

Ljubitelji državničkih limuzina nisu videli jedan, već čak dva Trampova Cadillaca, jer obezbeđenje predsednika SAD, Tajna služba, koristi dva identična automobila u karavanu kako bi se zbunili potencijalni napadači.

Trampov Cadillac je opremljen gomilom zaštitnih sistema, pa se procenjuje da je težak 7-9 tona. Tajna služba drži detalje o vozilu daleko od javnosti, opet zbog bezbednosti predsednika.

Spekuliše se da poseduje sistem protiv požara, noćnu kameru, lanser za suzavac, zapečaćenu ventilaciju kabine i posebam sistem za odbranu od raketnog napada.

U slučaju najgoreg, limuzina je opremljena zalihom krvi sa krvnom grupom predsednika, kako bi mogla odmah da mu se ukaže prva pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: