Pogled unutar najluksuznijeg BMW SUV-a FOTO

Nekoliko nedelja pre svetske premijere BMW X7, procurele su špijunske fotografije najvećeg i najluksuznijeg bavarskog SUV.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

17:30

Pogled unutar najluksuznijeg BMW SUV-a FOTO
BMW X7 iPerformance Concept (2017)

Dvobojni kožni tapacirung, obloga od alkantare, drveni detalji sa jakim sjajem kontrolne table i centralne konzole.

Iako su vrata kamuflirana, a na displeju je prikazan sedan, bez sumnje je u pitanju unutrašnjost X7 sa poslednjom generacijom BMW operativnog sistema koji se nalazi i u Seriji 8.

Snimci zadnje klupe pokazuju dosta prostora za putnike, dok pomalo iznenađuje "običan" izgled ventilacionih otvora, s obzirom da je u pitanju najskuplji BMW SUV.

BMW X7 će biti premijerno predstavljen u novembru na Auto salonu u Los Anđelesu, a očekuje se da dođe u varijantama sa 3,0-litarskim rednim šestocilindarskim i 4,4-litarskim tvin-turbo V8 benzinskim agregatima, kao i dizel verzijama u određenim delovima sveta.
Foto: Motor1
Foto: Motor1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: