Peugeot ispunio želju Kinezima i produžio novi 508

Peugeot 508 dobio je verziju sa produženim međuosovinskim rastojanjem koja će se prodavati na kineskom tržištu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:01

Peugeot ispunio želju Kinezima i produžio novi 508
Foto: Worldscoop

Kao i za mnoge druge evropske i svetske proizvođače, Kina je i za Peugeot veoma važno tržište.

Francuzi ne žele da zaostanu za ostalim auto-kompanijama koje za kinesko tržište izrađuju specijalne verzije svojih limuzina sa produženim rastojanjem između osovina i većim prostorom za putnike na zadnjim sedištima.
Foto: Worldscoop
Na fotografijama sa foruma Worldscoop vidi se pretprodukcijski Peugeot 508 namenjen kupcima u Kini.

I dok se prednji deo automobila ne razlikuje od evropske verzije, primećuju se nešto drugačiji produženi bočni brozori na zadnjim vratima.

Za sada nije poznato da li će ovaj automobil zadržati naziv koji nosi u Evropi ili će dobiti novi, a spekuliše se da bi mogao imati oznaku "608".
Foto: Worldscoop
Produženi 508 pojaviće se u prodaji 2019. godine sa nekim od motora koji su odstupni na evropskom 508 i 508 SW (karavanu).

Podsećamo, ponuda pogonskih jedinica na evropskom tržištu sastoji se od benzinskih i diezl agregata zapremine od 1.5 do 2.0 litara, dok je snaga motora između 130 i 225 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: