Izbor za automobil 2019. – od Dustera do E-Trona ANKETA

Saopštena je šira lista kandidata za izbor najboljeg automobila na svetu za 2019. godinu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2018.

09:00

Izbor za automobil 2019. – od Dustera do E-Trona ANKETA

Predstojećih meseci 85 međunarodnih sudija će testirati kandidate i proglasiti pobednike u ukupno pet kategorija. Osim Automobila godine, biraju se i Luksuzni automobil godine, Sportski automobil godine, Zeleni automobil godine i Gradski automobil godine.

Pobednici po kategorijama i automobil 2019. godine će biti proglašeni na Sajmu automobila u Njujorku sledećeg aprila. Na listi se nalazi i nekoliko automobila koji još nisu zvanično predstavljeni, a kamoli dostupni u prodajnim salonima.

Primera radi, Audi E-Tron će debitovati u utorak, a nova generacija BMW Serije 3 tek sledećeg meseca u Parizu. Na listi su i neki sveže predstavljeni automobili poput Mercedesa GLE i Kie Ceed GT koji su debitovali prošle sedmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: