VW dodatno razotkrio T-Cross FOTO/VIDEO

Volkswagen će u oktobru predstaviti svoj novi adut u segmentu krosovera mali SUV T-Cross, a kako će da izgleda najavio je kroz skice i fotografije kamuflirane verzije ovog modela.

Podeli
Foto: VW
Foto: VW

T-Cros će u VW porodici zauzeti "najniže" mesto iza T-Roca, Tiguana i Touarega.

Nema sumnje da će novi VW krosover "pomrsiti" račune glavnim igračima u ovom segmentu a to su Nissan Juke, Citroen C3 Aircross, Kia Stonic i "sestrinski" Seat Arona.

VW je već otkrio da će imati prtljažnik kapaciteta 455 litara koji može da "naraste" na 1.281 lidar sa spuštenim naslonima zadnje klupe, što ovaj automobil baziran na VW Polo čini značajno komfornijim od Arone i Jukea.

T-Cross će se u prodaji naći na proleće 2019, a dobiće širok asortiman benzinskih i dizel motora, gde je početna varijanta 1,0-litarski trocilindarski turbobenzinac sa opsegom od 75 do 115 KS i izborom između petostepenog i šestostepenog manuelca.

Automatik sa dvostrukim kvačilom je rezervisan za više pakete opreme, dok se ne očekuje da VW ponudi i T-Cross sa pogonom na sva četiri točka.

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Foto: VW
Foto: VW

Vesti

Ford, a Harley-Davidson FOTO

Ford i Harley-Davidson napravili su nekoliko posebnih edicija najpopularnijeg američkog kamioneta F-150 prethodnih godina, ali poslednji put početkom decenije.

Vesti petak 31.08. 13:00 Komentara: 2
strana 1 od 80 idi na stranu