VW dodatno razotkrio T-Cross FOTO/VIDEO

Volkswagen će u oktobru predstaviti svoj novi adut u segmentu krosovera mali SUV T-Cross, a kako će da izgleda najavio je kroz skice i fotografije kamuflirane verzije ovog modela.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 31.08.2018.

15:40

VW dodatno razotkrio T-Cross FOTO/VIDEO
Foto: VW

T-Cros će u VW porodici zauzeti "najniže" mesto iza T-Roca, Tiguana i Touarega.

Nema sumnje da će novi VW krosover "pomrsiti" račune glavnim igračima u ovom segmentu a to su Nissan Juke, Citroen C3 Aircross, Kia Stonic i "sestrinski" Seat Arona.

VW je već otkrio da će imati prtljažnik kapaciteta 455 litara koji može da "naraste" na 1.281 lidar sa spuštenim naslonima zadnje klupe, što ovaj automobil baziran na VW Polo čini značajno komfornijim od Arone i Jukea. T-Cross će se u prodaji naći na proleće 2019, a dobiće širok asortiman benzinskih i dizel motora, gde je početna varijanta 1,0-litarski trocilindarski turbobenzinac sa opsegom od 75 do 115 KS i izborom između petostepenog i šestostepenog manuelca.

Automatik sa dvostrukim kvačilom je rezervisan za više pakete opreme, dok se ne očekuje da VW ponudi i T-Cross sa pogonom na sva četiri točka.
Foto: VW
Foto: VW
Foto: VW
Foto: VW
Foto: VW
Foto: VW
Foto: VW

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: