Hyundai ambiciozan, ali oprezan

Hyundaijevo sportsko odeljenje pod nazivom N konstantno privlači pažnju medija i nema nameru da uspori.

Podeli

Dizajniran da konkuriše vladarima segmenta kao što su Volkswagenov R i Fordov RS brend, N je takođe fokusiran na dinamiku vožnje.

Stvari je pokrenuo i30 N "hot-heč" 2017, zatim je stigao Veloster N, a sledeći je i30 Fastback N.

Međutim, Hyundai razmišlja unapred pa se već spekuliše o novom modelu, a to bi mogli da budu ili sportski dvosed ili sportski kupe sa četvoro vrata sličan Kia Stinger GT.

"Trenutno nam nije potreban "halo" N model, prvo moramo da uđemo u rutinu, ne samo da dotaknemo vrh. Sada moramo da se koncentrišemo na konstantnost, moramo biti oprezni sa početnim uspehom i šta ćemo raditi sledeće. Ne treba da stvaramo očekivanja koja ne možemo da ispunimo, a i30 N je upravo suprotno od toga", rekao je direktor odelenja za testiranje vozila visokih performansi u Hyundai-Kia grupaciji Albert Birman.

Hyundai je trenutno fokusiran da gradi na uspehu različitih N modela uvođenjem novih N linija i privlačenjem kupaca širom sveta u svoje salone.

Ukoliko se odluči za samostalni N model, taj automobil će morati da spada u grupu vrhunskih vozila kao ambasador brenda i pokazatelj šta N može da ponudi.

Iako iz kompanije ništa ne najavljuju, spekuliše se da bi za samo nekoliko meseci mogao da stigne novi Hyundaijev N model.

Vesti

Ford, a Harley-Davidson FOTO

Ford i Harley-Davidson napravili su nekoliko posebnih edicija najpopularnijeg američkog kamioneta F-150 prethodnih godina, ali poslednji put početkom decenije.

Vesti petak 31.08. 13:00 Komentara: 2
strana 1 od 80 idi na stranu