Propust kontrole kvaliteta Tesle ili novi modni trend?

Kompanija Tesla je tokom prošle i ove godine često bila u fokusu medija zbog loših vesti, a nakon nedavnih tvrdnji vozača da im sa Modela 3 otpadaju zadnji branici, zabeležen je još jedan gaf.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

13:13

Propust kontrole kvaliteta Tesle ili novi modni trend?

Početkom avgusta jedan vlasnik tek kupljenog i dugo očekivnog Modela 3 požalio se da mu je otpao branik nakon što je prošao kroz malo dublju vodu na putu.

Ubrzo se ispostavilo da to nije izolovan slučaj jer je identičnu sliku – Tesla Model 3 bez zadnjeg branika, pet dan kasnije na Tviteru objavio i drugi kupac ovog vozila.

Društvene mreže, međutim, ne miriju, pa je tako zabeležen još jedan gaf koji se može pripisati osoblju zaduženom za kontrolu kvaliteta gotovih automobila u Tesli.

Na fotografijie objavljenoj na Tviteru prikazan je Model 3 sa kompletno belim enterijerom, dok je samo unutrašnji panel zadnjih desnih vrata u braon boji.

Navodi se i da je reč o primerku Modela 3 koji je plaćen čak 78.000 dolara, što je dvostruko više od cene bazične verzije, a čini se neverovatnim da su svi zaposleni u proizvodnom lancu, od fabričke trake, do Teslinog osoblja zaduženog za isporuku vozila, prevideli jedan ovakav propust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: