Spreman za terensku vožnju – Škoda Karoq Scout (FOTO)

Pre više od deset godina Škoda je predstavila prvi Scout model baziran na drugoj generaciji Octavije. Od tada, porodica robusnih vozila je procvetala.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 01.08.2018.

10:30

Spreman za terensku vožnju – Škoda Karoq Scout (FOTO)
Foto: Škoda

Sada proizvođač iz Mlade Boleslav dodaje trećeg člana porodici, spremio je krosover Karoq Scout.

Kao i prethodna dva modela i krosover ima robusnije eksterijer zahvaljujući dodatnim plastičnim oblogama, ali najvažniji dodatak je sistem pogona na sva četiri točka.

Kupci će moći da biraju između 1,5-litarskog TSI benzinskog agregata sa 150 KS i 2,0-litarskog TDI dizela sa ili 150 ili 190 KS.
Foto: Škoda
Opcija menjača su šestostepeni manuelac ili sedmostepeni automatik sa dvostrukim kvačilom, a ova DSG transmisija je standardni deo opreme ukoliko se izabere snažnija dizel verzija.

Kako bi je razdvojila od običnog Karoqa, Škoda je Scout verziji dodala srebrne detalje kako bi se naglasio robusan izgled, a i stakla su zatamnjena.

Najsvestraniji član porodice kompaktnih krosovera dolazi sa standardnim 18-inčnim felnama, dok su one od 19 inča dostupne kao posebna opcija.
Foto: Škoda
U unutrašnjosti je Škoda dodala pedale od nerđajućeg čelika, LED ambijentalno osvetljenje i potpuno digitalizovanu kontrolnu tablu.

Karoq Scout je obogaćen i brojnim idejama jednostavne upotrebe, poput funkcije za otvaranje i zatvaranje vrata na dugme i gepeka na laganim pokretom stopala ispod zadnjeg branika.

Škoda Karoq Scout će premijerno biti predstavljena javnosti na Auto salonu u Parizu u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: