Alfa Romeo Giulia "osvežena" za 2019.

Alfa Romeo Giulia ulazi u treću godinu, pa je italijanska kompanija odlučila da malo "unapredi" svoju perjanicu za 2019.

Podeli

S obzirom da je model i dalje relativno nov, Alfa Romeo se odlučio za minorne promene poput novih 19-inčnih alu felni za verziju Giulia Ti Sport.

S druge strane, moćnija Giulia Quadrifoglio je malo "ozbiljnije" osvežena sa deljivom zadnjom klupom i anodiziranim kočionim čeljustima u crvenoj boji.

Giulia dobija i nekoliko novih paketa poput Nero Edizione sa tamnom prednjom maskom, poklopcima retrovizora, nosačima farova...

Kupci mogu da izaberu i Ti Sport Carbon paket u Giuliji Ti Sport sa karbonskim detaljima na eksterijeru. Osim toga, Giulia za 2019. nudi i grejače zadnjih sedišta, te premijum alarm sistem, novu paletu boja i tako dalje.

Što se tiče pogonskih jedinica i dalje je ista "postava, Giulia i Giulia Ti imaju 2,0-litarski turbo četvorocilindraš sa 280 KS i 415 Nm.

Giulia Quadrifoglio ima 2,9-litarski V6 sa 512 KS i 600 Nm obrtnog momenta, pa ubzrava 0-100 km/h za 3,8 sekundi uz maksimalnu brznu 307 km/h.

Vesti

Stiže prvi kineski sportista "na utičnicu" (VIDEO)

Ako izuzmemo hrvatsku kompaniju Rimac, prvu koja je konstruisala i počela da proizvodi električni supersportski automobil, još se jedno Tesla sa svojim Roadsterom usudio da izađe na tržište sa sportskim automobilom "na utičnicu". Ostali su se zadržali na prototipovima i studijama.

Vesti utorak 31.07. 17:50 Komentara: 18
strana 1 od 76 idi na stranu