Alfa 4C Coupe povlači se samo iz SAD, ostaje u Evropi

Italijanski proizvođač razjasnio je dilemu oko sudbine svog sposrtskog dvoseda.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

12:05

Alfa 4C Coupe povlači se samo iz SAD, ostaje u Evropi
Alfa Romeo 4C Coupe i Spider

Kao što je već najavljeno, Alfa Romeo definitivno odustaje od dalje prodaje modela 4C Coupe u SAD, najverovatnije zbog slabih prodajnih rezultata, ali će ovaj model ipak “preživeti” na ostalim svetskim tržištima.

Kako saznaje Carscoops, kupcima u Sjedinjenim Državama sada je na raspolaganju samo još određen broj vozila sa lagera, a dalje porudžbine neće se primati, dok će se proizvodnja Alfe 4C Coupe nastaviti za potrebe drugih svetskih tržišta.

Italijanski proizvođač potvrdio je i da će u ponudi u SAD ostati varijanta sa otvorenim krovom, Alfa 4C Spider, koja će za 2019. godinu dobiti određena unapređenja.

Alfa Romeo 4C inače je poznat kao spartanski opremljen model, kako bi bio lagan i agilan u sportskoj vožnj. Ipak, za sledeću sezonu iz kompanije najavljuju neke dodatke kao što su zadnja kamera, zadnji parking senzori i tempomat, dok će kupcima na raspolaganju biti dodatne mogućnosti individualizacije ovog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: