Pogled u kabinu novog Audija A1

Nakon što je predstavio kupe-SUV Q8, Audi se okreće sledećem novom modelu – drugoj generaciji malog hečbeka A1.

Podeli
Screenshot
Screenshot

U kratkom “tizeru” prikazan je deo centralne konzole novog automobila sa ekranom multimedijalnog sistema u fokusu. Osim toga, vidi se i jedan od ventilacionih otvora, kao i automatski klima uređaj sa dve zone.

Pored velikog “touchscreena” multimedijalnog sistema, novi A1 imaće i digitalnu instrument tablu umesto dosadašnjih analognih instrumenata.

Model iz tizera opremljen je višim paketom opreme koji uključuje i grejana sedišta, a kupcima će biti na raspolaganju veliki izbor opcija za personalizaciju.

Audi A1 za 2019. imaće savremeniji dizajn u odnosu na prethodnika, a očekuje se da će motorizacija obuhvatiti četvorocilindarske benzince u rasponu snage od 125 ks (92 kW) pa sve do 300 ks (220 kW), koliko će isporučivati agregat u sportskoj verziji RS1.

Datum premijere za sada nije otkriven, ali sudeći na osnovu tizera, Audi će novi A1 predstaviti na svečanosti koje će se održati u Barseloni.

Vesti

Jeep osvežio Renegade (FOTO)

Američki proizvođač objavio je fotografije i tehničke detalje restilizovane verzije svog najmanjeg SUV-a koji je početkom juna debitovao pred publikom sajma automobila u Torinu.

Vesti četvrtak 21.06. 09:33 Komentara: 13
strana 1 od 1408 idi na stranu