Mercedes GLS za 2019. brusi formu na Nurburgringu

Treća generacija najvećeg SUV modela sa “trokrakom zvezdom” stiže sledeće godine.

Podeli
Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

Aktuelni Mercedes GLS lansiran je 2012, tada još pod oznakom GL klase, da bi 2015. pored osveženog dizajna dobio i novu, sadašnju oznaku. Potpuno novi model stiže 2019. godine, a nemački proizvođač već obavlja testiranja na javnim putevima.

Dolazak proleća u Evropu označio je povratak mnogih proizvođača automobila koji spremaju nove modele na omiljenu test stazu – Nirburgring. Među njima je i Mercedes, čiji maskirani prototip GLS-a treće generacije nije promakao objektivu “špijunskih” fotografa i snimatelja koji vrebaju u blizini čuvene nemačke staze:

Očekuje se da će novi model biti nešto lakši od aktuelnog GLS-a, ali i nešto veći, što se može zapaziti i na videu.

Ipak, masivna “kamuflaža” na testnom vozilu trenutno onemogućava uvid u dizajn spoljašnjosti nove generacije ovog automobila.

Vesti

McLaren – nikad SUV

Mnogi tradicionalno proizvođači superautomobila poput Lamborghinija (a uskoro će i Ferrari) nisu odoleli SUV trendu pa su napravili i svoju verziju, ali tome se i dalje žestoko suprotstavlja McLaren.

Vesti ponedeljak 30.04. 20:15 Komentara: 30

Galerija: BMW i8 Roadster

Kabriolet verzija BMW-ovog sportskog hibrida predstavljena je krajem 2017, a u februaru je u Lajpcigu počela serijska proizvodnja ovog ekskluzivnog automobila. Početak prodaje modela i8 Roadster propraćen je bogatom galerijom fotografija.

Vesti ponedeljak 30.04. 13:50 Komentara: 9
strana 1 od 78 idi na stranu