Nova Mazda CX-5 debituje na sajmu automobila u BG

Mazda će na predstojećem salonu automobila izložiti celu paletu svojih aktuelnih modela u više verzija.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 16.03.2018.

08:47

Nova Mazda CX-5 debituje na sajmu automobila u BG

Na manifestaciji BG Car Show, koja vrata posetiocima otvara u četvrtak, 22. marta, Mazda će izložiti celokupnu ponudu svojih automobila u svim varijantama karoserije.

Japanski proizvođač predstaviće svoju ponudu vozila u hali 4, a prva zvezda štanda je nova Mazda CX-5.
Pored ovog SUV modela, posetioci će imati priliku da vide Mazdu 2, mali krosover CX-3, obe verzije Mazde 3 – Sedan i Sport, kao i Mazdu 6 u limuzinskoj i karavanskoj varijanti.

Biće izložena i dva roudstera MX-5 u verziji sa mekim i rasklopivim tvrdim krovom (RF), a većinu Mazdinih modela zainteresovani kupci će moći da isprobaju.
Najveći broj modela na štandu biće u prepoznatljivoj Soul crvenoj boji, koja je postala svojevrsni Mazdin zaštitni znak, dok će preostali biti u takođe veoma atraktivnoj Machine sivoj boji, koja, baš kao i crvena, ima izraženi kontrast između osvetljenih i osenčenih površina, kako bi naglasila konture vozila.

Tradicionalno, Mazda je tokom trajanja sajma za kupce svih modela pripremila specijalne pogodnosti, koje značajno dodaju vrednost vozilu ili ga čine dostupnijim nego inače, kažu u toj kompaniji.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: