Citroen na sajmu automobila u Beogradu

Modeli ovog francuskog proizvođača biće izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

11:12

Citroen na sajmu automobila u Beogradu
Citroen na BG Car Show 2016. (Foto: arhiva B92)

Za ovogodišnju manifestaciju BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila za Srbiju, pripremila je neke novitete i specijalne uslove prodaje. Putnički program biće izložen u hali 1, a komercijalni u hali 4.

Najinteresantnija premijera je restilizovani C4 Cactus. Na ovom modelu premijerno su predstavljeni novo hidraulično oslanjanje i nova sedišta - Advanced Comfort. Kupcima su na raspolagnju 12 tehnologija za pomoć u vožnji i 3 tehnologije za povezivanje sa smartfon uređajima, a za pogon su zaduženi benzinski motori od 110 i 130 KS.

Pored toga, na štandu Citroena u hali 1 biće izloženi i drugi putnički modeli iz game: C3, C-Elysée, C3 Aircross i C4 Picasso, u više različitih verzija motora i nivoa opreme.

Obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa 0% kamate na kredite i 0,99% kamate na lizing kupovine, kao i pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Kupovina na kredit je omogućena na 36, 60 i 84 meseca, a na lizing na 60 meseci.
Restilizovani C4 Cactus (Foto: Citroen)
Citroen komercijalni program biće izlozen u hali 4, gde će biti prikazani modeli: C3 Business, C4 Business i Berlingo Business za 4 ili 5 sedista za putnike, kao i Berlingo Furgon, Jumpy Furgon, Jumper Furgon i SpaceTourer eksluzivna verzija vozila sa 8 sedišta.

Za male preduzetnike, srednja preduzeća i velike firme omogućena je kupovina na lizing sa promotivnom kamatom od 1,95% na 60 meseci.

Izlaganje kompletne game Citroen vozila prati mogućnost zamene vozila staro za novo, kao i mogućnost produženja garantnog roka.

Tokom sajamskih dana (22-28. marta) biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: