Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera

Kia će se na predstojećem salonu automobila BG Car Show predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

09:42

Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera
Kia Stinger

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za Kia vozila u Srbiji, pokrenula je novu prodajnu akciju povodom predstojećeg, šestog po redu auto-salona DDOR BG Car Show koji se od 22. do 28.marta održava pod kupolama Beogradskog sajma.

Najtraženiji Kia modeli Rio, Cee'd, Cee'd Sportwagon i Sportage imaju nove akcijske cene, za koje prodavac kaže da su 20% niže od redovnih preporučenih cena od strane proizvođača.
Kia Rio (ilustracija)
Na ovaj način, „Kia Auto“ je dodatno približio srpskim kupcima određenu količinu modela koja se već nalazi na lageru u Srbiji.

Tu pre svega spadaju modeli Rio sa 1.25 benzinskim motorom (84 KS), Cee'd sa celokupnom paletom benzinskih i dizel motora (100-136 KS), kao i Sportage sa 1.6 GDI (132 KS), 1.6 T-GDI (177 KS) i 1.7 CRDi motorima (115 i 141 KS).
Kia Sportage (ilustracija)
Još jedan novitet, model Stonic, u sklopu sajamske akcije ima niže cene sa popustima do 15%, pa tako sada Stonic 1.25 LX Active košta već od 12.742 evra.

Sve akcije i popusti važe kod svih ovlašćenih Kia zastupnika u Srbiji, i to samo dok traju zalihe, a najduže do kraja sajma, odnosno do 28.marta.
Kia Stonic (ilustracija)
Pored navedenih modela, na sajamskom štandu u hali 4, biće izložen i hibridni krosover Niro, a svakako glavna zvezda štanda biće Kia Stinger, čija će prodaja startovati upravo prvog dana sajma, za kada je zakazano i objavljivanje cena za tržište Srbije.

Model Stinger, nastao pod dizajnerskom palicom Petera Šrajera (nekadašnjeg šefa dizajna Audija) i Alberta Birmana (nekadašnjeg direktora BMW-ovog sportskog M-odeljenja) redefiniše Kijinu poziciju na tržištu i predstavlja novi iskorak kompanije u segment u kome je konkurencija veoma oštra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: