Kia najavila popuste uoči sajma i premijeru Stingera

Kia će se na predstojećem salonu automobila BG Car Show predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma.

Podeli
Kia Stinger
Kia Stinger

Kompanija „Kia Auto“, ovlašćeni uvoznik i distributer za Kia vozila u Srbiji, pokrenula je novu prodajnu akciju povodom predstojećeg, šestog po redu auto-salona DDOR BG Car Show koji se od 22. do 28.marta održava pod kupolama Beogradskog sajma.

Najtraženiji Kia modeli Rio, Cee'd, Cee'd Sportwagon i Sportage imaju nove akcijske cene, za koje prodavac kaže da su 20% niže od redovnih preporučenih cena od strane proizvođača.

Kia Rio (ilustracija)
Kia Rio (ilustracija)

Na ovaj način, „Kia Auto“ je dodatno približio srpskim kupcima određenu količinu modela koja se već nalazi na lageru u Srbiji.

Tu pre svega spadaju modeli Rio sa 1.25 benzinskim motorom (84 KS), Cee'd sa celokupnom paletom benzinskih i dizel motora (100-136 KS), kao i Sportage sa 1.6 GDI (132 KS), 1.6 T-GDI (177 KS) i 1.7 CRDi motorima (115 i 141 KS).

Kia Sportage (ilustracija)
Kia Sportage (ilustracija)

*Prva vožnja: Kia Stonic

Još jedan novitet, model Stonic, u sklopu sajamske akcije ima niže cene sa popustima do 15%, pa tako sada Stonic 1.25 LX Active košta već od 12.742 evra.

Sve akcije i popusti važe kod svih ovlašćenih Kia zastupnika u Srbiji, i to samo dok traju zalihe, a najduže do kraja sajma, odnosno do 28.marta.

Kia Stonic (ilustracija)
Kia Stonic (ilustracija)

* Kia Stinger - ulaznica za visoko društvo

Pored navedenih modela, na sajamskom štandu u hali 4, biće izložen i hibridni krosover Niro, a svakako glavna zvezda štanda biće Kia Stinger, čija će prodaja startovati upravo prvog dana sajma, za kada je zakazano i objavljivanje cena za tržište Srbije.

Model Stinger, nastao pod dizajnerskom palicom Petera Šrajera (nekadašnjeg šefa dizajna Audija) i Alberta Birmana (nekadašnjeg direktora BMW-ovog sportskog M-odeljenja) redefiniše Kijinu poziciju na tržištu i predstavlja novi iskorak kompanije u segment u kome je konkurencija veoma oštra.

Vesti

strana 1 od 70 idi na stranu