Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

12:51

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake
Ford Fiesta (ilustracija)

Kupac polovnog vozila je u obavezi da izvrši obavezan servis pre preuzimanja odabranog vozila (aktivacija garancije), a da ga posle toga, na svakih godinu dana ili 10.000 km (šta pre stupi na snagu), redovno servisira u Grand Motors/Ford mreži u Srbiji.

Osim Fordovih automobila, garancija od tri godine, odnosno do 30.000 km, važi za ograničen broj vozila drugih marki koja su redovno održavana/servisirana u Grand Motors/Ford mreži u Srbiji.

Kupovina polovnih vozila sa produženom garancijom može se finansirati kroz kreditne i lizing aranžmane, na osnovu saradnje prodavca sa bankama i lizing kompanijama u Srbiji.

O aktuelnoj ponudi polovnih vozila potencijalni kupci mogu se informisati na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: