Honda u Ženevi 2018: Hibridna, električna, sportska...

Od jednog od najprodavanijih SUV modela, do futurističkog EV koncepta, Honda će, na sajmu automobila u Ženevi od 8. do 18. marta, predstaviti svoje najnovije modele i najinteresantnije koncepte.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

08:28

Honda u Ženevi 2018: Hibridna, električna, sportska...
Nova Honda CR-V Hybrid

Potpuno novi CR-V

Najnovija generacija modela Honda CR-V imaće evropsku premijeru na sajmu u Ženevi.

Novi CR-V podiže lestvicu u smislu kvaliteta, a po prvi put je u Evropi dostupan sa hibridnim pogonom.
Urban EV Concept
Hondin trio električnih koncepata

Urban EV koncept se vraća u Evropu nakon svoje globalne premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2017.

Koncept predstavlja nameru Honde da uđe na evropsko tržište električnih vozila, sa produkcijskom verzijom koja je planirana za 2019. godine.
Sport EV Concept
Prvi put nakon premijere na Sajmu automobila u Tokiju u oktobru 2017, Honda će prikazati Sport EV koncept, koji nagoveštava kako bi mogao da izgleda električni sportski automobil budućnosti.

Poslednji član električnog tria u Ženevi je NeuV. Prvobitno prikazan na Sajmu elektronike 2017. godine, NeuV je napredni električni koncept sa autonomnim funkcijama i veštačkom inteligencijom.
Honda Civic Type R TCR
Hondina proslava auto-moto sporta

Uz asortiman novih električnih automobila, Honda će u Ženevi prikazati i širok spektar četvorotočkaša i dvotočkaša iz sveta moto sporta.

Civic Type R TCR će predvoditi ovu grupu vozila, a biće izložen zajedno sa mnogim drugim Honda trkačkim “mašinama”, uključujući i NSX GT3.

Premijera Honde Jazz X-Road

Hondin nastup na ženevskom salonu biće zaokružen debijem modela Jazz X-Road.

Ovaj automobil je dizajniran kao robustan automobil, a odlikuju ga zaštitni elementi na branicima, blatobranima i donjim delovima karoserije.

Spoljašnji izgled je upotpunjen alu felnama od 16 inča, dok snaga dolazi od 1.3 litarskog motora, sa 103 KS, u paru sa manuelnim ili opcionim CVT menjačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: