Range Rover Sport osvojio 999 stepenika

Iako bi SUV trebalo da predstavlja klasu automobila koji s lakoćom vladaju teškim terenima, u stvarnosti retko koji je potpuno upotrebljiv van asfalta i grada.

Podeli
Foto: Range Rover
Foto: Range Rover

* Range Rover Sport PHEV poseduje kombinaciju benzinskog i elektromotora koji na sva četiri točka isporučuju 400 KS i 640 Nm obrtnog momenta. Iz mesta do 100 km/h stiže za 6,3 sekundi.

Međutim, otkad postoji Range Rover je oduvek bio sinonim za osvajanje neprohodnih terena i taj epitet je zadržao i do današnjeg dana.

Britanski gigant je pokazao mogućnosti svog hibridnog Range Rover Sport PHEV na mestu koje je naizgled nedostupno za bilo koje vozilo.

Range Rover Sport uspeo se uz čuvenih 999 stepenika do Nebeskih vrata na Tjananmen planini u Kini koji su pod nagibom od 45 stepeni, a nakon što je prethodno savladao 99 zahtevnih krivina na 11 kilometara dugačkom Zmajevom putu.

Vozilom je upravljao bivši šampion 24 časa Le Mana, Ho-pin Tung, Jaguarov vozač Formule E.

Vesti

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Vesti sreda 28.02. 12:51 Komentara: 23
strana 1 od 55 idi na stranu