Specijalna ponuda za Opel SUV i krosover vozila

Opel Srbija pripremio je specijalnu ponudu auto-kredita za modele Mokka X, Crossland X i Grandland X.

Podeli
Opel Crossland X (ilustracija)
Opel Crossland X (ilustracija)

Kako kažu u toj kompaniji, krediti su indeksirani u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 0.00% i efektivnom kamatnom stopom 0.00%.

Osim toga što je NKS 0.00%, ne postoje dodatni troškovi koji ulaze u obračun EKS, pod uslovom da se zahtev realizuje u prodajnom salonu prodavca koji ima zaključenu saradnju sa poslovnom bankom dilera Opel vozila. Uz obavezno učešće, klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza.

Putem "Opel finansiranja", na primer, može da se nabavi Opel Crossland X u paketu opreme Enjoy u vrednosti od 14.340 evra, na 36 meseci, za ratu od 194.44 evra i uz učešće od 7.340 evra.

Opel Grandland X (ilustracija)
Opel Grandland X (ilustracija)

Kada je reč o modelu Mokka X, zainteresovani kupci trenutno mogu da postanu vlasnici ovog automobila za 277,78 evra mesečno, i to u paketu Enjoy.

Grandland X, treći pripadnik Opel SUV/krosover game, u promotivnom periodu moguće je takođe nabaviti na rate za 277,78 evra mesečno, ali sa paketom opreme Selection.

"Opel finansiranje" je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0.00% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci, a namenjena fizičkim licima koja brže i lakše mogu da dođu do novog automobila, bez odlaska u banku.

Vesti

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Vesti sreda 28.02. 12:51 Komentara: 23
strana 1 od 55 idi na stranu