Hyundai Kona na struju imaće autonomiju do 470 km

Električna verzija ovog malog SUV modela biće predstavljena 27. februara.

Podeli
Hyundai Kona sa električnim pogonom (tizer)
Hyundai Kona sa električnim pogonom (tizer)

Hyundai Kona na elektro pogon imaće online prezentaciju nekoliko dana pre početka auto-salona u Ženevi na kome će automobil biti prikazan široj publici.

Proizvođač je uoči premijere objavio “tizer” fotografiju koja ne otkriva mnogo o spoljašnjosti vozila, ali je saopštio mnogo važniji detalj – podatak o autonomiju u vožnji.

Kako kažu u korejskoj kompaniji, Kona Electric biće dostupna u dve verzije koje će se razlikovati po snazi, a jači od dva agregata biće “jedan od najsnažnijih električnih motora u savremenim automobilima na struju koji se mogu naći na tržištu”.

Hyundai kaže da će električna Kona moći da pređe i do 470 km sa punim baterijama (prema novom WLTP test standardu), što je takođe jedan od najboljih rezultata kada je reč o aktuelnim električnim modelima.

Više detalja biće poznato 27. februara, a nakon svetske premijere, Kona Electric stiže u evropske prodajne salone u leto 2018.

Vesti

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Vesti sreda 28.02. 12:51 Komentara: 23
strana 1 od 55 idi na stranu