Osvežena Mazda 6 "karavan" – akcenat je unutra

Japanska Mazda osvežila je svoj popularni model 6 u karavan verziji, a akcenat je stavljen na enterijer, uz suptilne izmene eksterijera.

Podeli
Foto: Mazda
Foto: Mazda

* Mazda 6 pokazala novo lice na auto-salonu u LA / FOTO

Osveženi Mazda 6 Tourer će biti predstavljen na Salonu automobila u Ženevi sledećeg meseca uz ranije osveženu limuzinu iz ove serije koja je predstavljena u Los Anđelesu prošle godine.

Očekivano, promene na Toureru su skoro identične kao na pomenutoj limuzini, a ukljujući novu prednju masku, hromirane detalje oko vozila i nova LED svetla.

Unutrašnjost je promenjena na znatno višem nivou. Kontrolna tabla je zamenjena jednostavnijim izgledom sa više ravnih površina, uz novi menjač, nova sedišta i novu tehnologiju.

Foto: Mazda
Foto: Mazda

Tu je i osmoinčni ekran osetljiv na dodir za multimedijalni sistem uz opciju za sedmoinčni TFT displej na instrument tabli.

Nisu saopšteni detalji o pogonskim jedinicama, ali se očekuju da i tu stignu osveženja u vidu unapređene 2.2-litarske dizel verzije u postojećeg 2.0-litarskog benzinca.

Mazda je takođe napravila izmene i na vešanju koje bi trebalo da poboljša udobnost i okretnost vozila, a stiže i novi i-ACTIVSENS bezbednosni sistem uz kameru sa preglednošću od 360 stepeni.

Uz Mazdu 6 Tourer u Ženevi će debitovati i poslednja dva koncepta, elegantna Vision Coupe studija i Kai, SKYACTIV-X pogonjena vizija nove generacije Mazde 3, koja će debitovati 2019.

Vesti

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Vesti sreda 28.02. 12:51 Komentara: 23
strana 1 od 55 idi na stranu