Sportska šminka: Kia predstavlja Rio GT Line (FOTO)

Kia proširuje broj automobila sa GT Line paketom – nakon modela Picanto, Sportage, Optima i Sorento, došao je red da i novi Rio dobije sportski kozmetički paket i atraktivniji izgled.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.01.2018.

12:03

Sportska šminka: Kia predstavlja Rio GT Line (FOTO)

GT Line modeli korejskog proizvođača prepoznatljivi su po karakterističnim LED svetlima za maglu u obliku “kockica leda” koji se nalaze u uglovima prednjeg branika, pa je i Rio opremljen ovim funkcionalno-dekorativnim detaljem.

Osim toga, paket obuhvata i specifične 17 inčne alu felne, hormirane ukrasne elemente na donjem delu okvira prozora i dvostruki završetak izduvne cevi.
U unutrašnjosti, GT Line oprema podrazumeva presvlake u kombinaciji veštačka koža/tekstil, zarubljeni kožni volan, ukrasne metalik detalje, metalne papučice nožnih komandi i imitaciju materijala od ugljeničkih vlakana na komandnoj tabli.

Kia Rio GT Line nije dobila unapređenu motorizaciju, pa će kupci moći da računaju na postojeće pogonske jedinice koje se ugrađuju i u standardni Rio sa regularnim paketima opreme.
Na raspolaganju su atmosferski benzinci od 1.25 i 1.4 litra, kao i trocilindarski 1.0 turbo benzinski motor sa 98 i 118 ks i 172 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Snaga se standardno prenosi na točkove putem šestobrzinskog manuelnog menjača, dok će u drugoj polovini 2018. kao opcija u ponudi biti sedmobrzinski automatizovani menjač sa duplim kvačilom.

Kia Rio GT Line imaće premijeru pred publikom ženevskog salona automobila u prvoj polovini marta.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: