Hondina servisna akcija u susret zimi

U Hondinim ovlašćenim servisima započela je tradicionalna zimska akcija.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

12:07

Hondina servisna akcija u susret zimi

Tokom ove akcije, vlasnici Honda vozila biće u prilici da ostvare popust do 30% na rezervne delove i uslugu njihove zamene i 15% popusta na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u zimskom periodu.

Osim toga, vozači u ovlašćenim servisima mogu pregledati svoju Hondu u 12 tačaka po akcijskoj ceni od 999 dinara. Tom prilikom, ispituju se:

- Kočioni sistem
- Rashladni sistem
- Stanje pneumatika, dubina šare
- Signalizacija, akumulator, sirena i osvetljenje instrument table
- Elementi vešanja i upravljanja
- Izduvni sistem
- Nivo tečnosti i stanje antifriza
- Stanje klinastog remenja
- Poluosovine i stanje manžetni
- Vetrobran, prskalice i brisači
- Ventilacija kabine i grejač zadnjeg stakla
- Zaštitne oplate.

Tokom akcije koja će trajati do 24. marta 2018. godine, na popustu se nalaze sledeći originalni rezervni delovi: kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila, kao i svi elementi sistema vešanja i upravljanja vozilom.

Honda Srbija omogućila je i popust od 15% na dodatnu opremu koja je posebno aktuelna u periodu zimskih godišnjih odmora - gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu koja je vezana za prenos robe i vuču (kuke za vuču, krovni nosači, nosač za skije, krovni boks).

Kao i svake zime, značajnu pogodnost predstavljaju zimski kompleti točkova (alu felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 72.900 dinara po setu, a u koje je uračunata i montaža točkova.

Takođe, ove zimske sezone vlasnici Hondinih motocikala biće u prilici da ostvare popust od 20% na sve originalne rezervne delove za motocikle kroz ugradnju u ovlašćenom Delta Automoto servisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: