Proverite besplatno antifriz i akumulator vašeg Forda

Vlasnici Ford vozila u Srbiji mogu u sklopu jesenje akcije u ovlašćenim servisima besplatno proveriti neke sisteme u automobilu uoči zime. Akcija traje do kraja godine.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

11:55

Proverite besplatno antifriz i akumulator vašeg Forda

Ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila, Grand Motor, i mreža ovlašćenih Ford servisa u Srbiji vlasnicima vozila ove marke do kraja godine nude nekoliko besplatnih pregleda i popuste pri kupovini određene grupe originalnih rezervnih delova.

Ova jesenja servisna kampanja, koja važi za sva Ford vozila – bez obzira na starost, obuhvata besplatnu proveru tečnosti za hlađenje (antifriza) i stanja akumulatora. Ukoliko je potrebna zamena akumulatora, vlasnicima se nudi mogućnost da ih kupe uz 15 odsto popusta. Isti popust se odobrava i svim drugim kupcima akumulatora u maloprodaji rezervnih delova Ford/Motocraft, bez obzira gde je konstatovana potreba za zamenom.

Od 1. oktobra 15 odsto su jeftiniji i još neki originalni Ford i Ford Motorcraft delovi: metlice brisača, grejači goriva za dizel motore i svećice za benzinske motore.

Popust u istom iznosu se odobrava i pri kupovini određenih originalnih rezervnih delova za Fordova vozila starija od četiri godine - za klinaste i zupčaste kaiševe i setove pumpi za vodu sa zupčastim kaiševima. Ako se vlasnik odluči da ove delove ugradi u ovlašćenom servisu, za uslugu zamene se primenjuju specijalne, niže cene.

Uporedo sa jesenjom akcijskom ponudom delova i usluga, u servisnoj mreži Grand Motorsa i njegovih ovlašćenih partnera već mogu da se nabave kompleti točkova sa zimskim pneumaticima.

Ford zimski kompleti točkova su uvek sastavljeni od originalnih Ford delova i pneumatika renomiranih proizvođača, čime se kupcima/vlasnicima vozila garantuje kvalitet. U kompletima su četiri zimska pneumatika, četiri čelične felne, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („ratkapni“) i matice.

Za skladištenje točkova van sezone, u odabranim Ford centrima u ponudi je i „Hotel za gume“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: