Sajam u NS: Srpska premijera Citroena C3 Aircross

Od srede 25. do nedelje 29. oktobra na Novosadskom sajmu u Hali 1 biće izložena najnovija gama Citroenovih vozila iz putničkog i dostavnog programa. Najveća atrakcija na štandu je novi model C3 Aircross, koji u Srbiju stiže samo mesec dana nakon svetske premijere na sajmu u Frankfurtu i koji se u našoj zemlji prodaje po startnoj ceni od 14.490 evra.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 25.10.2017.

10:40

Sajam u NS: Srpska premijera Citroena C3 Aircross

Novi kompaktni krosover C3 Aircross predstavlja naslednika modela C3 Picasso. Automobil se dizajnom nadovezuje na aktuelni Citroen C3, uz neke estetske i funkcionalne dodatke karakteristične za krosover modele, poput zaštitnih elemenata na donjim delovima karoserije ili krovnih šina.

Kupcima je dostupno čak 90 kombinacija boja karoserije i krova, kao i 5 nijasni enterijera, pa će budući vlasnici imati širok izbor za personalizaciju svog vozila.

Citroen C3 Aircross dug je 4,15 m, a zahvaljujući klizećim zadnjim sedištima koja se mogu pomerati napred-nazad po šinama, prtljažni prostor može varirati od 410 do 520 litara.
C3 Aircross će se isporučivati isključivo u verziji sa prednjim pogonom, ali će vozaču biti dostupan sistem Grip Control koji pomaže da se u vožnji van asfalta snaga preraspodeljuje sa pogonskog točka sa salbijim prijanjanjem na drugi, koji trenutno ima bolji kontakt sa podlogom.

Pored toga, auto je opremljen i Hill Assist Descent funkcijom za bezbednije spuštanje niz strme terene. Ponuda motora sastoji se od trocilindarskih PureTech benzinaca i četvorocilindarskih BlueHDi dizelaša.

Osnovni benzinac je 1.2 litarski atmosferski agregat sa 82 ks, uparen sa manuelnim menjačem. U ponudi je i turbo verzija ovog motora sa 110 ks i manuelnim ili opcionim automatskim menjačem. Oni koji se odluče za dizel varijantu, mogu da računaju na 1.6 BlueHDi, u verzijama sa 100 ks i 120 ks.

U nasoj zemlji C3 Aircross dostupan je sa početnom cenom od 14.490 evra, za srednji paket opreme.
Pored premijere novog modela C3 Aircross, kompanija Tago Car prodavac vozila marke Citroen na teritoriji Vojvodine, izlaže kompletnu gamu modela, pa će posetioci moći da vide i najnoviji C3 i novi C-Elysse, koji je takođe ove godine stigao u našu zemlju.

Na štandu je prisutna i gama C4 vozila, gde će uz bazični C4 moći da se vide i C4 Cactus i porodični C4 Picasso, koji uz multifunkcionalni Berlingo zaokružuju izlagačku ponudu putničkog programa.

Kompanija Tago Car omogućava nabavku vozila i pravnim licima, i to po specijalnim uslovima. Na izložbenom prostoru ispred hale moći će da se vidi dostavni Citroen program, od najmanjeg novog C3 sa 4 sedišta, preko C4 i Berlinga sa 5 sedišta do furgona Berlingo, Jumpy i Jumper sa različitim veličinama tovarnog prostora.

U ponudi su i modeli finasiranja sa kamatom od 0% za kredit i 0,99% za lizing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: