Da li će novi Duster dobiti pik-ap verziju za Evropu?

Druga generacija rumunskog niskobudžetnog terenca imala je premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu, pa se postavlja pitanje da li uskoro možemo da očekujemo i odgovarajući pik-ap model.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 13.10.2017.

10:54

Da li će novi Duster dobiti pik-ap verziju za Evropu?
Duster pik-ap (Spekulativni render: X-Tomi Design)

Prethodni Duster dobio je pred kraj svog životnog veka pik-ap verziju pod nazivom Oroch, ali je ona namenjena južnoameričkom tržištu, gde se i proizvodi sa značkom Dacijine matične kompanije – Renaulta.

Pojava novog Dustera aktuelizovala je pitanje da li će ovog puta Dacia, odnosno njen francuski vlasnik, odlučiti da napravi i pik-ap varijantu za evropske kupce.
Bazièni Duster (Spekulativni render: X-Tomi Design)
Kako bi hipotetički novi Duster pik-ap mogao da izgleda, pokušao je da dočara X-Tomi.

Ovaj nezavisni dizajner koji se specijalizovao da kompjuterske rendere budućih ili potencijalnih modela, objavio je takođe render bazične, ogoljene verzije novog Dustera u zelenoj boji, koja ima mat crne branike i čelične felne, i koja bi bila znatno jeftinija od varijante sa najbogatijim paketom opreme izložene sa frankfurtskom auto-salonu.

Kada se u obzir uzmu terenske vozne karakteristike i niska cena, ovako “osiromašen” Duster idealno je službeno vozilo za firme čiji zaposleni po prirodi posla obilaze nepristupačne terene gde nema asfaltiranih puteva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: