FIAT unapredio 500X za 2018.

Nakon što je redizajnirao svoj stariji model – 500L, FIAT je predstavio i osveženu vrziju najmlađeg “brata” iz familije 500.

Podeli

Za razliku od modela koji se proizvodi u Kragujevcu, FIAT 500X je u prodaji manje od tri godine, pa nije bilo potrebe za klasičnim redizajnom, a unapređene su obe podvarijante automobila - Urban i Cross.

Kupcima su ponuđene dve nove boje spoljašnjosti - Donatello Bronze i Alpi Matte Green, koje se mogu videti na renderima verzije za 2018.

Veće promene dogodile su se u kabini automobila.

FIAT 500X u ponudi za 2018. ima novu generaciju multimedijalnog uređaja Uconnect, sa 7 inčnim ekranom osetljivim na dodir. Sistem je opremljen Android Auto i Apple CarPlay sistemima koji omogućavaju jednostavnu integraciju i povezivanje smartfon uređaja koji rade na Android i iOS platformama.

Pored toga, na raspolaganju su Bluetooth, AUX i USB konekcije, kao i glasovne komande.

Novine za 2018. obuhvataju i novu TomTom 3D integrisanu navigaciju i zadnju kameru.

Prodaja FIAT-a 500X za 2018. počeće do kraja godine, kada će biti poznate i cene.

.

.

Vesti

Land Rover krije novi Defender zbog straha od Kineza

Naslednik legendarnog terenca biće predstavljen 2018, a Land Rover će preskočiti uobičajenu fazu prikazivanja konceptnog vozila jer se plaši da bi neki od kineskih proizvođača mogao da napravi kopiju i lansira je na tržište te zemlje pre originalnog produkcijskog modela.

Vesti petak 15.12. 13:20 Komentara: 9

Bira se ekološki najprihvatljiviji automobil 2018.

Namera je da se izborom “najzelenijeg” modela afirmiše ekološki pristup proizvođača prilikom konstruisanja, procesa izrade i eksploatacije automobila, i da se ukaže u kom pravcu treba da razmišljaju potencijalni kupci, ali i uvoznici vozila u našoj zemlji.

Vesti četvrtak 14.12. 08:36 Komentara: 9
strana 1 od 1292 idi na stranu