Najsnažniji serijski Seat ikada: Leon Cupra R za 2018.

Nova najjača verzija Leona razvija čak 310 ks.

Podeli

Seat je predstavio model Cupra R, koji raspolaže sa 10 ks više od regularne Cupre, čime se po snazi motora izjednačio sa redizajniranim Golfom R. Međutim, za razliku od Golfa R, nova Cupra R biće dostupna u ograničenoj seriji od svega 799 jedinica.

Inače, ovaj Seat sa 310 ks opremljen je ekskluzivno šestobrzinskim manuelnim menjačem, dok se snaga prenosi na prednje točkove. Oni koji bi želeli da voze verziju sa DSG menjačem, morali bi da se zadovolje sa slabijom varijantom sa “samo” 300 ks.

Seat Leon Cupra R za 2018. imaće premijeru na auto-salonu u Frankfurtu, polovinom septembra, kada će biti poznato i više tehničkih detalja o ovom automobilu.

.

Vesti

Nedelja bezbednosti u saobraćaju: Suština u prevenciji

Bezbednost učesnika u saobraćaju je tema koja zaokuplja veliku pažnju kako u svetu, tako i kod nas. Za to postoje ozbiljni razlozi - saobraćajne nezgode su osmi najčešći uzrok smrti u svetu, a ubedljivo prvi uzrok smrti među mladom populacijom. Statistika je još alarmantnija kada su u pitanju povrede sa dugoročnim ili trajnim posledicama.

Vesti subota 30.09. 17:17 Komentara: 18

S dolaskom jeseni pogodnija kupovina motocikala

BMW je za sam početak jeseni pripremio za kupce u Srbiji specijalne pogodnosti prilikom kupovine motocikala R1200GS i R1200GS Adventure. Ponuda se odnosi na motocikle koji se nalaze na lageru i dostupni su za isporuku odmah, a traje do 15. oktobra.

Vesti petak 29.09. 13:00 Komentara: 7

Mercedes potiskuje tradicionalni londonski taksi

Iako Englezi veoma drže do tradicije, ipak je Mercedes taj koji je u 2017. prodao više vozila namenjenih taksi službi u Londonu, u poređenju sa ikoničnim, retro dizajniranim modelom TX4 koji proizvodi London Taxi Company, po kome je britanska prestonica već decenijama prepoznatljiva.

Vesti petak 29.09. 11:45 Komentara: 8
strana 1 od 36 idi na stranu