Novi BMW-ov grand turer testiran na Nirburgringu VIDEO

BMW trenutno razvija više novih modela, među kojima je i kabriolet verzija nove Serije 8 koja će predstavljati nešto luksuzniju zamenu za aktuelni "toples" Serije 6.

Automobili

Izvor: carscoops.com

Nedelja, 16.07.2017.

12:00

Novi BMW-ov grand turer testiran na Nirburgringu VIDEO
Printscreen YouTube/Supercarsfromeu

Koliko je poznato, nova "osmica" bi, u dobrom delu, trebalo da zadrži većinu odlika dizajna koncepta predstavljenog ovog proleća na manifestaciji Concorso d'Eleganza at Villa d'Este, s tim što će kabrio verzija imati klasičan platneni umesto metalnog krova.

Pretpostavlja se da je BMW za svog novog grand turera pripremio paletu šesto i osmocilindričnih motora koji će pokretati 825, 830, 835, 850, 845, 860 i M850 modele, uz mogućnost da najsnažniji model dobije V12 motor. Pretpostavlja se da će M model, kao i M kupe, najverovatnije pokretati V8 iz nove M "petice", koji razvija snagu od 600KS, što kabriolet serije 8 stavlja uz rame sa Mercedesovim sportistom AMG S63 Cabriolet.

Poslednji prototip, potpuno skrivene karoserije, snimljen je tokom testiranja na čuvenoj trkačkoj stazi Nirburgring.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: