Fejslifting: Prvi snimci S klase Cabrio za 2018.

Posle prolećnog debija osveženog modela Mercedesove S klase, na red su došli i kupe i kabriolet. Na osnovu izmena viđenih na limuzini, može se zaključiti da će i u ovom slučaju doći do blagih vizuelnih izmena na prednjem i zadnjem delu automobila.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 15.07.2017.

10:45

Fejslifting: Prvi snimci S klase Cabrio za 2018.
Printscreen YouTube/walkoART - Videos

Pogled u unutrašnjost kabine otkriva da su i tamo unete blage promene. Uočljiva su dva displeja visoke rezolucije dijagonale 12,3 inča, nove komande osetljive na dodir i veliki broj detalja od kože i drveta.

Obe nove verzije S klase posedovaće tehnologiju autonomne vožnje, kakvu ima i limuzinska verzija. Imaće i sve moguće elektronske sisteme pomoći u vožnji (Emergency Stop Assist, Remote Parking...).

Novi kupe i kabriolet modeli S klase dobiće i svoje moćne sportske AMG verzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: