Renault Scenic u najluksuznijem izdanju do sada / FOTO

Posle modela kao što su Clio, Espace, Captur i Koleos, i novi Scenic i Grand Scenic biće ponuđeni sa premijum paketom Initiale Paris.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

12:22

Renault Scenic u najluksuznijem izdanju do sada / FOTO
Scenic Initiale Paris

Initiale Paris predstavlja sam vrh ponude Renault modela kojima francuski proizvođač pokušava da privuče kupce premijum automobila. Poslednja dva u nizu vozila koja dobijaju svoju Initiale Paris verziju su Scenic i Grand Scenic.

Oba modela ofarbana su u specijalnu nijansu tamno ljubičaste metalik boje, a od regularnih verzija razlikuju se i po posebnoj maski hladnjaka, LED farovima za maglu koji usmeravaju svetlosni snop u krivinama u smeru okretanja volana i specifičnim 20 inčnim alu felnama.
Grand Scenic Initiale Paris
Unutrašnjosti je takođe luksuznija od običnih varijanti modela Scenic i Grand Scenic. Sedišta su presvučena skupocenom Nappa kožom, kojom su obloženi i volan i ručica menjača.

Pored toga, sedišta su opremljena funkcijama grejanja i masaže, a njihov položaj podešava se pomoću električnih komandi.
Centralna konzola takođe je u specijalnoj boji, a Renault Scenic i Grand Scenic Initiale Paris između ostalog imaju i premijum audio sistem marke Bose, “head-up” displej u boji i brojne sisteme asistencije vozaču kao što je na primer pomoć pri parkiranju, Easy Park Assist.
Verzije Initiale Paris počnju da se prodaju u Francuskoj od 7. juna, a kupci će moći da biraju između benzinca sa 130 ks i dva dizelaša – sa 130 ks i 160 ks.

Snažniji dizelaš isporučuje se isključivo sa automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom, dok se preostale dve verzije prodaju sa manuelnim menjačima.

Cene u Francuskoj startuju od 33.200 evra za Scenic Initiale Paris i od 33.800 za Grand Scenic Initiale Paris.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: