ADAC i AMSS spremni za letnju sezonu

Delegacije Nemačkog nacionalnog auto-kluba ADAC i našeg Auto-moto saveza Srbije na sastanku koji je održan u okviru redovne godišnje posete AMSS-u u Beogradu, konstatovale su da su spremni za predstojeću sezonu putovanja i godišnjih odmora.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2017.

20:11

ADAC i AMSS spremni za letnju sezonu
Foto: B92 (ilustracija)

Sastanak se bazirao na pripremama u cilju bezbednog saobraćanja i boravka ADAC članova i ostalih državljana Nemačke u proputovanju kroz Republiku Srbiju i Makedoniju.

ADAC je već informisao svoje članove da nema svoja vozila na putevima u Srbiji i da je AMSS decenijama jedini ovlašćeni partner, te da se ova saradnja zasniva na potpunoj brizi i zaštiti ADAC članova na teritoriji naše države.

AMSS operateri su dostupnim svim članovima 24/7, 365 dana u godini, u slučaju kvara, saobraćajne nezgode ili potrebne informacije. Članovi ADAC mogu zatražiti pomoć na putu i potrebne informacije pozivom na broj telefona +381 11 333 1111 ADAC kancelarije u Beogradu (Ruzveltova 19) ili pozivom na broj +49 89 222 222 matičnog kluba u Minhenu.
Predstavnici AMSS i ADAC (Foto: AMSS)
Predstavnici partnerskih saveza složili su se da članovi ADAC u slučaju potrebne pomoći i informacije prilikom saobraćanja kroz Srbiju obavezno kontaktiraju gore navedene dežurne telefone i dalje prate instrukcije dežurnog operatera, takvim potupanjem isključuje se mogućnost eventualnog lažnog predstavljanja od strane trećeg lica na putu, koje bi moglo da dovede do prevare i dovođenja u zabludu člana a sve u cilju ostvarivanja finansijske koristi.

Po pozivu gore navedenih brojeva, članovi će dobiti jasne i detaljne instrukcije i informacije o svom daljem postupanju i ponašanju u skladu sa situacijom u kojoj se nalaze.

AMSS je naglasio da je na usluzi kako ADAC članovima tako i članovima ostalih partnerskih evropskih klubova, sa svim svojim raspoloživim operativno-informativnim kapacitetima, te da se isti mogu obratiti AMSS Operativnom centru i za usluge prevođenja i pravne savete prilikom kontrole saobraćajne policije na našim saobraćajnicama.

ADAC i AMSS apeluju na svoje članove da u slučaju potrebne pomoći i informacije ne traže alternativna rešenja i ne pokušavaju samostalno da reše problem već da se pridržavaju instrukcija ovlašćenih lica koje mogu kontaktirati na već navedenim brojevima, u protivnom odgovrnost u slučaju bilo kakvih posledica pada na teret člana.
Predsednik AMSS Mirko Butulija i predsednik Upravnog odbora ADAC Heinz-Peter Weler (Foto: AMSS)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: