U čemu ce se voziti filmske zvezde na Kanskom festivalu

U Kanu u sredu počinje 70. Međunarodni filmski festival na kojem će se 19 filmova takmičiti za prestižnu Zlatnu palmu, a Renault će iskoristiti ovu manifestaciju za premijeru luksuzno opremljenog vana Trafic SpaceClass.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.05.2017.

11:52

U čemu ce se voziti filmske zvezde na Kanskom festivalu

Tržište luksuznih van vozila u kojima se tokom održavanja značajnih događaja voze VIP osobe, ali koja koriste i prestižni hoteli za prevoz svojih gostiju, sve je veće, a samim tim raste i konkurencija među proizvođačima automobila.

Najnoviji model u toj kategoriji je Renault Trafic SpaceClass, koji predstavlja najluksuzniju varijantu multifunkcionalnog vozila Trafic.
Već na prvi pogled, SpaceClass je razlikuje od regularnog Trafica po crnim, sjajnim detaljima na karoseriji, 17 inčnim alu felnama i ekskluzivnom Comet Grey nijansom sive.

Unutrašnjost ovog vozila, u kome udobno može da se smesti do 9 osoba, karakterišu modularna sedišta i drugi sadržaji, koji omogućavaju preko 50 različitih konfiguracija putničke kabine.
SpaceClass je opremljen kožnim sedištima, pojedinačno podesivim klima uređajem, zatamnjenim staklima kojima se štiti privatnost putnika, a po potrebi vozilo se lako pretvara u pokretnu kancelariju, zahvaljujući rotirajućim sedištima, rasklopivim stočićima, strujnim priključcima od 220 V i USB konekcijama.
I vozačka pozicija je luksuzno opremljena, uključujući kožni volan i jedan od dva ponuđena multimedijalna sistema - MediaNav Evolution ili the R-Link Evo.

Renault Trafic SpaceClass debituje na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu, a u redovnoj prodaji naći će se u septembru.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: