Zavirite u budućnost Mercedesove kompakt klase / FOTO

Mercedes je na sajmu automobila u Šangaju predstavio Concept A Sedan, koji pruža uvid u dizajn sledeće generacije kompaktnih modela ovog proizvođača.

Podeli

Ako je suditi po konceptu, budući modeli poput Mercedesa A klase i CLA, izgledaće znatno drugačije u odnosu na aktuelnu generaciju ovih vozila.

Zaštitni znak novog kompaktnog sedana je potpuno izmenjena, ispupčena maska hladnjaka, sa vertikalnom rešetkom.

Slično rešenje videli smo na pojedinim sportskim modelima iz AMG GT familije, ali i na nedavno predstavljenim AMG SUV vozilima GLC 63 i GLC 63 Coupe.

Promenjen je i dizajn farova, koji su sada dobili trougaonu formu, a dinamičan izgled koncepta upotpunjuje specifičan prednji branik sa velikim, mrežastim otvorom za vazduh.

Spoljni retrovizori su tanki i elegantni, kvake sakrivene u vratima, a čitava karoserija ima fluidnu liniju.

Vešto uklopljeni, “nevidljivi” B stubovi doprinose kupe estetici.

Sportska nota pojačana je naglašenim, proširenim blatobranima ispod kojih su smešteni veliki 20 inčni točkovi.

Iako Mercedes to nije zvanično potvrdio, Concept A Sedan mogao bi da predstavlja i najavu potpuno novog modela – kompaktne limuzine, koja bi bila pravi takmac Audiju A3 Sedan.

.

.

.

.

Vesti

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 13

Zaboravljeni auto-brend vraća se u Evropu

Nekadašnja nemačka automobilska marka Borgward, koja je obnovljena 2015. posle pola veka hibernacije i čija su vozila odnedavno dostupna na kineskom tržištu, stiže u prodajne salone u Evropi u prvom tromesečju 2018.

Vesti utorak 21.11. 12:31 Komentara: 31
strana 1 od 1286 idi na stranu