Suzuki: Sajamske cene i posle sajma

Salon automobila i motocikala je završen, ali mogućnost kupovine Suzuki vozila po sajamskim uslovima važi i dalje. Doduše, više se ne dobija besplatno kasko osiguranje, ali su zato cene ostale iste, baš kao i načini i uslovi kupovine.

Podeli
Suzuki Swift i Suzuki Ignis na auto-salonu u Beogradu 2017.
Suzuki Swift i Suzuki Ignis na auto-salonu u Beogradu 2017.

U kompaniji Euro Sumar, uvozniku i prodavcu Suzuki vozila, kažu da je na nedavno završenom salonu automobila i motocikala u Beogradu zabeleženo veliko interesovanje za Vitarom S, ali i za izloženim krosoverom S-Cross u gotovo kompletnoj mogućoj opremi.

U skladu sa već potvrđenim trendom oživljavanja domaćeg automobilskog tržišta, i Suzuki se našao u društvu onih proizvođača koji su na proteklom salonu automobila u Beogradu zabeležili odlične rezultate.

Kako se očekuje, nakon postsajamskih aktivnosti, broj onih koji su tokom salona i u bliskom vremenu nakon njega postali vlasnici novih Suzukija biće trocifren.

S-Cross SX4
S-Cross SX4

Ono zbog čega naredne dane u kompaniji Euro Sumar dočekuju sa velikim optimizmom jeste činjenica da će tokom aprila biti poznate i cene novog Ignisa, a krajem maja i početkom juna i nove generacije modela Swift, što će, bez sumnje, uticati na rast prodaje.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo i rezultatima isporuka dvotočkaša tokom manifestacije Moto Passion. Upravo zbog toga je odlučeno da specijalne, snižene cene većine modela budu aktuelne i u narednom periodu.

Vesti

Jaguar najavio novi XF karavan

Iako se 2016. pojavila vest da će zbog smanjene tražnje za luksuznim karavanima Jaguar odustati od proizvodnje ovih vozila, iz te kompanije za leto najavljuju premijeru nove verzije modela XF Sportbrake.

Vesti sreda 26.04. 14:59 Komentara: 4
strana 1 od 34 idi na stranu