Mazda na sajmu u BG izlaže celu gamu, stiže i MX-5 RF

Na predstojećem salonu automobila u Beogradu, koji kapije otvara 24. marta, Mazda će publici predstaviti gamu aktuelnih modela, uz jednu srpsku premijeru - atraktivni dvosed MX-5 RF.

Podeli
Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RF

Automobil koji će većina posetilaca moći prvi put da vidi uživo, je Mazda MX-5 u RF verziji (Retractable Fastback).

Ovaj model je svetsku premijeru imao 2016, a reč je o drugoj verziji popularnog Mazdinog roudstera, koji se, kada je krov zatvoren, pretvara u pravi kupe.

Osim modela MX-5 RF, koji će u Beogradu biti predstavljen u raskošnoj varijanti G160 Revolution i novom Machine sivom premijum metalik bojom, na izložbenom prostoru površine 400 kvadratnih metara biće još izloženi:

• Mazda2 G90 Takumi

• Mazda3 G120 Revolution

• Mazda3 Sport G120 Revolution

• Mazda6 CD175 AT Revolution Top

• Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution Top

• Mazda CX-3 G120 AT Revolution

• MX-5 G160 Revolution

• Mazda CX-5 G165 TAKUMI

Pored toga, po prvi put se u Mazdi3 pojavljuje manji i ekonomičniji 1.5 litarski dizel motor sa 105 ks (CD105), koga krasi veoma niska potrošnja prosečna goriva od samo 3,8 litara na 100 km, uz emisiju ugljen dioksida od 99 grama po kilometru.

Prodaja ovog modela upravo je počela i u Srbiji.

Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RF

Modeli Mazda3 i Mazda6 nedavno su osveženi, a diskretne promene spoljašnjosti među ostalim skrivaju serijski ugrađeni jedinstveni sistem G-Vectoring Control, koji istovremeno povećava sigurnost i udobnost vožnje, a unapređeni su i ostali sistemi za povećanje aktivne bezbednosti.

Izuzev Mazde MX-5 i CX-3, svi ostali modeli biće izloženi u karakterističnoj Soul crvenoj boji, koja je poslednjih godina postala Mazdin zaštitni znak. Ta je boja veoma omiljena među kupcima, a posebno u Srbiji, gde je oko 40 procenata svih prodanih Mazdi crveno.

Sajamske pogodnosti za kupce

Za vreme održavanja sajma, Mazda je za potencijalne kupce pripremila specijalne pogodnosti. Tako će kupci Mazde3 moći da odaberu dodatnu opremu u vrednosti 800 evra (1.200 evra za orgraničen broj modela 2016. godište), kupci Mazde CX-3 dobiće na poklon navigaciju i metalik boju, dok će kupci Mazde6 moći da odaberu opremu vrednu 2.000 evra.

Za model CX-5 ukupna vrednost pogodnosti prema izboru kupca iznosi 2.500 evra.

Za sve modele, umesto nabrojenih pogodnosti, moći će da se ugovori lizing ili kredit sa subvencionisanom kamatom, pri čemu se uslovi dogovaraju potpuno individualno, već prema željama i zahtevima kupaca.

Vesti

strana 1 od 1375 idi na stranu