Mercedes CLS za 2018. (VIDEO)

Na Internetu su se pojavili video snimci naslednika aktuelne Mercedesove kupe limuzine.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

12:24

Mercedes CLS za 2018. (VIDEO)
Screenshot YouTube

Kada se 2004. pojavio na putevima, Mercedes CLS je svojom originalnom pojavom uneo osveženje na tržištu luksuznih automobila. Druga generacija, predstavljena 2010. godine, pored klasične kupe limuzine donela je i novu verziju karoserije - Shooting Brake.

Iako aktuelni CLS i dalje deluje savremeno, Mercedes već uveliko radi na novom modelu, koji bi trebalo da se pojavi 2018. U međuvremenu, sporovde se testovi prototipova na javnim saobraćajnicama, a jedan od probnih primeraka snimljen je u Nemačkoj.

Novi model je još uvek potpuno prekriven maskirnom folijom koja ga štiti od radoznalih pogleda, ali se na video snimku nazire karakteristična elegantna sportska silueta: Novi CLS baziran je na MRA mehaničkoj platformi koju deli sa najnovijim Mercedesom E klase, a spekuliše se da bi, u skladu sa novom nomenklaturom, automobil trebalo da dobije novu oznaku - CLE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: