Uslikan "kamuflirani" BMW X7

"Špijunski" fotografi, koji širom sveta pokušavaju da "ulove" buduće automobilske modele pre zvanične premijere, uspeli su da snime novi najveći SUV bavarskog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

10:45

Uslikan
Foto: Motor1.com

BMW X7 još uvek je gotovo sasvim prekriven maskirnom folijom, ali se jasno vide konture masivnog vozila koje će imati zadatak da parira Mercedesovom SUV modelu GLS.

BMW-ov sedmosed najavljen je pre nekoliko godina, a proizvođač je do sada uspešno držao u tajnosti njegov razvoj. Kada se pojavi na tržištu, X7 će osim prostrane kabine kupcima nuditi luksuz ekvivalentan onom u limuzini BMW Serije 7.
Foto: Motor1.com
X7 će se izrađivati u Sjedinjenim Državama, u fabrici u Spartanburgu, gde BMW proizvodi gotovo sve svoje SUV modele.

Baziran na CLAR mehaničkoj platformi, moći će da preveze do 7 putnika, u tri reda sedišta. Očekuje se da će novi SUV imati premijeru 2018, kada bi trebalo da stigne i u prodajne salone. BMW je ranije saopštio da planira godišnju proizvodnju od oko 50.000 jedinica.
I dok je dizajn vozila još uvek dobro čuvana tajna, na Internetu su se pojavili prvi nezvanični renderi koji otkrivaju mogući izgled modela X7, poput ovog koji je objavio italijanski magazin OmniAuto.
BMW X7 - moguæi izgled
Izvor: Motor1.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: