Suzuki Swift sa bogatijim paketom opreme u Srbiji

U novoj verziji "SE+", Swift između ostalog ima još i grejače sedišta, kvalitetnije presvlake i krovni spojler, a ovako opremljen model košta 10.690 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 29.03.2016.

11:50

Suzuki Swift sa bogatijim paketom opreme u Srbiji
Foto: Euro Sumar

Uvoznik i prodavac Suzuki automobila, beogradski Euro Sumar, ponudio je domaćim kupcima verziju Swifta sa novim paketom opreme "SE+".

Standardna SE oprema već sadrži klima uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo asistenciju u upravljačkom mehanizmu, sportski upravljač podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodesive grejane spoljne retrovizore, elektropodizače prozora, upravljač sa audio komadama presvučen kožom, MP3/CD/radio sa šest zvučnika…
Na sve to u verziji SE+ dodati su, između ostalog, još i grejači sedišta koja su sada presvučena kvalitetnim štofom, a sportski izgled naglašavaju krovni spojler (na petim vratima) i aluminijumske felnei u metalik crnoj boji sa pneumaticima dimenzija 185/55R16.

Za novu verziju SE+ je proširena i paleta metalik i nemetalik boja.

Ispod haube se nalazi poznati benzinski motor zapremine 1.242 ccm, sa 69 kW/94 KS, a za prenos je zadužen petostepeni manuelni menjač. Ovaj automobil dostupan je u Srbiji po ceni od 10.690 evra, dok je sa metalik bojom skuplji 300 evra.

Iz ponude Suzukija na našem tržištu trenutno se izdvajaju i nova Vitara, koja košta od 13.290 evra i SX4 S-Cross sa početnom cenom od 11.990 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: