BG Car Show 2016: BMW i MINI

Peti po redu "DDOR BG Car Show" održava se na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta 2016. godine, a BMW i MINI predstaviće svoju aktuelnu ponudu u hali 1.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 16.03.2016.

22:42

BG Car Show 2016: BMW i MINI
BMW X1

Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa drugom generacijom SUV vozila BMW X1 koji je premijerno predstavljen krajem 2015. godine.

Pored ovog modela, na štandu Delta Motorsa biće izloženi BMW Serije 1, Serije 3, Serije 5, kao i X3, X4, X5, kao i MINI One i MINI Countryman Cooper SD ALL4, za koje su pripremljene specijalne sajamske akcije.

BMW

Od specijalno pripremljenih ponuda za izložene modele izdvaja se BMW Serije 5 M Edition.

Model je opremljen dvolitarskim dizel motorom, osmobrzinskim sportskim automatskim menjačem Steptronic, M aerodinamičkim sportski paketom, M aluminijumskim felnama od 18 inča, M sportskim volanom, kamerom za vožnju unazad, električnim otvaranjem / zatvaranjem prtljažnika, elektropreklopivim retrovizorima, parking senzorima napred i pozadi, Bi Xenon farovima, LED svetlima za maglu, ambijentalnim osvetljenjem, multifunkcionalnom instrument tablom.

Sajamska cena ovog modela kreće od 39.990 evra.

U toku je akcija koja uključuje i niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2. Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme u vrednosti većoj od 5.000 €, koji obuhvata: navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, Bi Xenon farove, bluetooth/USB konekciju i takozvani svetlosni paket.

Osim toga, ponuda za BMW X3 podrazumeva 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produženu garanciju koja omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine.

Takođe, u saradnji sa firmom BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing sa kamatnom stopom od 2,49%.

MINI

MINI One
Pored Countrymana, na sajmu u Beogradu biće izložen i MINI One model sa 3 vrata koji je na akcijskoj ponudi i to u “Pepper” paketu opreme.

MINI One može da se kupi na lizing uz ratu od 149 € mesečno. Redovna cena MINI One vozila sa ovim paketom opreme iznosi 24.116 € dok je akcijska cena vozila 19.990 €.

Na sajmu će biti prisutni i predstavnici programa korišćenih vozila, BMW Premium Selection, koji će biti na usluzi svim zainteresovanim klijentima koji kupuju novo vozilo kroz program zamene vozila staro za novo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: