FIAT predstavio svoje modele u centru Beograda (FOTO)

FIAT 500L i FIAT Panda sa pogonom na metan (CNG), kao i redizajnirani FIAT 500 i FIAT 500X, izloženi su na Trgu republike u okviru dvodnevne manifestacije „Buongiorno Italia“.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.10.2015.

15:28

Default images
FIAT 500 za 2015. i FIAT 500X (Foto: FCA Srbija)

Manifestacija je počela u petak 30. oktobra, a završava se u subotu, 31. oktobra.

Posetioci imaju priliku da se na dve lokacije u centru Beograda na licu mesta upoznaju sa aktuelnim modelima italijanske marke.
Modeli FIAT 500L i FIAT Panda sa pogonom na metan (Foto: FCA Srbija)
Osim toga, zainteresovanim građanima podeljeni su vaučeri za test vožnju modela FIAT 500 i FIAT 500X.

Pored informacija o četiri izložena modela, prisutni su imali mogućnost da dobiju sve relevantne informacije o celokupnoj ponudi FIAT modela.

Manifestacija „Buongiorno Italia“ fokusirana je na najvažnije stubove italijanske privrede, ali i edukaciju, kulturu i sport, kao i dopunske sadržaje, zastupljene kroz različite radionice i animacije za decu i odrasle. Manifestaciju organizuju Komora italijansko-srpskih privrednika u saradnji sa gradom Beogradom i Beo-kom servisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: