Opel: Snažan rast prodaje komercijalnih vozila

Proizvođač iz Riselshajma saopštio je da je u 2015. već prodao više lakih komercijalnih vozila (LCV) nego u čitavoj 2014. godini. Do sredine oktobra, na evropskom tržištu primljeno je više od 85.000 porudžbina za modele Opel Movano, Vivaro, Combo i Corsavan.

Automobili

Izvor: PR

Četvrtak, 29.10.2015.

13:23

Default images
Aktuelna gama Opelovih lakih komercijalnih vozila

Ovakav prodajni rezultat ostvaren je nakon što je Opel sve svoje operacije u vezi sa za LCV vozilima objedinio u evropsku organizaciju koju vodi Štefen Rašig, sa ciljem da se značajno proširi poslovanje u ovoj oblasti, kao deo planirane strategije do 2022. godine.

Nova inicijativa je već počela da donosi rezultate, pa je tako model Vivaro povećao tržišni udeo u svom segmentu za 1,9%, na 11 odsto.

Pored toga, primljeno je više od 100.000 porudžbina za Vivaro otkako je 2014. predstavljen novi model.

"Ukupno gledajući, naše poslovanje u kategoriji LCV vozila poraslo je za više od 26 odsto, dok je evropsko tržište u isto vreme poraslo za samo osam odsto", kaže Štefen Rašig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: