Galerija: FIAT Tipo (Aegea) za 2016.

FIAT je početkom sedmice otkrio da će njegova nova kompaktna limuzina u Evropi imati oznaku Tipo i da će u decembru stići u italijanske prodajne salone. Pre toga, ovaj model, koji se izrađuje u Bursi, počeće da se prodaje u Turskoj kao FIAT Aegea. Uoči lansiranja na tursko tržište FIAT je objavio fotografije novog sedana na kojima se vide i detalji iz unutrašnjosti automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 14.10.2015.

10:50

Default images

Nova kompaktna limuzina pojaviće se na turskim putevima u novembru.

Serijska verzija prikazan na najnovijim fotografijama ne razlikuje se po dizajnu od pretprodukcijskog modela koji je imao premijeru maju na auto-salonu u Istanbulu.
Dimenzije vozila su 4,50/1,78/1,48 m, dok je razmak između osovina 2,64 m.

Zapremina prtlajžnika je više nego solidnih 510 litara.
Kupci u Turskoj će moći da biraju između tri ponuđena motora - na raspolaganju su jedan benzinac i dva dizelaša.

Oni koji se odluče za benzinski varijantu, ispod haube svoje Aegee imaće 1.4 Fire 16V motor sa 95 ks.
Dizel ponuda sastoji se od 1.3 litarske Multijet II jedinice sa 95 "konja" i 1.6 Multijet II agregata koji proizvodi 120 ks.

Sva tri motora moći će da se naruče sa manuelnim ili automatskim menjačem.
Lista standardne opreme između ostalog sadrži i parking senzore, zadnju kameru, senzore za automatsko uključivanje brisača i farova, Uconnect multimedijalni sistem sa navigacijom, multifunkcionalni volan...

Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: