BMW-ova specijalna sedmodnevna ponuda

BMW je za potencijalne kupce u Srbiji pripremio seriju prodajnih akciija pod nazivom “7 dana” za nove automobile sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah.

Automobili

Izvor: PR

Utorak, 29.09.2015.

11:21

Default images
BMW 320d xDrive Gran Turismo (Foto: Delta Motors)

Ova ponuda podrazumeva da će svake sedmice jedno BMW vozilo biti u prodaji po sniženoj ceni.
BMW 320d xDrive Gran Turismo (Foto: Delta Motors)
Počev od subote 26. septembra, na BMW sajtu u Srbiji, kao i na društvenim mrežama BMW Srbija, zainteresovani klijenti će moći da saznaju koji model automobila se te nedelje prodaje po specijalnim uslovima.
BMW 320d xDrive Gran Turismo (Foto: Delta Motors)
Ove sedmice na akciji je BMW 320d xDrive Gran Turismo koji je dostupan po sniženoj ceni od 45.196 evra, a ponuda važi do subote 3. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: