Mercedes AMG C63 Coupe opet u kamuflaži

Mercedes-AMG je ponovo zagolicao maštu javnosti i objavio je nove fotografije modela koji će debitovati za 20-ak dana. Automobil je ponovo u kamuflaži, a ovog puta možemo da vidimo i zadnji deo.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2015.

17:18

Default images

Osnovne linije ovog modela se sve bolje naziru, a iz Mercedesa su poručili da su ga razvijali sa rečju "sportski" u mislima.

To znači da su se bavi performansama više nego praktičnošću, pa je mesto na zadnjoj klupi još sabijenije, pomeren je centar gravitacije, zadnji deo krova je dodatno oboren, a i "rep" ima novu konfiguraciju.

Kako prenosi "WorldCarFans", inženjeri su spustili i sedišta za 2,5 centimetra kako bi se dodatno pojačao osećaj brzine u ovom kupeu.
Naravno, glavna stvar se krije ispod haube, a Mercedes-AMG C63 S Coupe će pokretati turbo V8 4.0l motor sa 503BHP i obrtnim momentom 698Nm. Verzija bez dodatka "S Coupe" će imati nešto slabiji motor od 469BHP i 648Nm.

Ubrzanje S modela do 100km/h će biti 3,9s, a maksimalna brzina će biti elektronski ograničena na 290km/h.

Ovaj model će imati onlajn debi 19 avgusta, a u javnosti će prvi put biti prikazan u septembru u Frankfurtu, zajedno sa celom C-Class Copue porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: